ARCHIEF: JE BENT AL GENOEG MET THIJS LAUNSPACH

Nóg gelukkiger en nóg succesvoller: het gevoel nooit goed genoeg te zijn, zit ingebakken in onze tijd. Hoe je ook je best doet, er is altijd wel iets om ontevreden over te zijn. Peter Kerkhof gaat deze avond in gesprek met psycholoog Thijs Launspach die laat zien wat het tegengif voor die gevoelens is: verbinding.

Verbinding met jezelf, maar ook met anderen, want mentaal gezond blijven is niet alleen een individuele verantwoordelijkheid. De weg uit de ratrace is leren vertrouwen op jezelf en op elkaar. Dus je hoeft geen superheld te zijn. Alles wat je nodig hebt zit al in je.

Meld je aan voor dit bijzondere gesprek en laat je inspireren. Inclusief vragen, ontmoeting & drankje na afloop.

Thijs Launspach (1988) is psycholoog, schrijver en spreker. Hij schreef boeken over stress, burn-out en millennials op het werk. Zoals Je bent al genoeg, Fokking Druk en Werk kan ook uit. Hij heeft een column in het Algemeen Dagblad en geeft lezingen en workshops. Ook heeft hij een podcast waarin hij met gasten praat over mentale gezondheid, stressmanagement, levenskunst, persoonlijk leiderschap en alles dat met psychologie te maken heeft.

Dit event wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (dus ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land. Meer weten? Kijk op www.iederal.nl