DE PAARDENKATHEDRAAL | VERHUUR & TECHNIEK

De Paardenkathedraal is het thuistheater van stadsgezelschap Theater Utrecht – maar wanneer ons repetitieschema het toelaat lenen we het met plezier uit aan collegagezelschappen of organisatoren van bijzondere evenementen! Wil je gebruik maken van De Paardenkathedraal? Neem dan contact op via verhuur@depaardenkathedraal.nl met je gewenste data en de plannen die je hebt. Notitie: wegens geluidsoverlast voor omwonenden kan De Paardenkathedraal niet gebruikt worden als locatie voor feesten.

Onze bankjestribune biedt plaats aan 160 bezoekers. In overleg is er, afhankelijk van de voorstelling, een extra rij stoelen te plaatsen voor de tribune. Voor vragen over huurprijzen, parkeren en andere mogelijkheden kun je contact opnemen via verhuur@depaardenkathedraal.nl 

Voor meer informatie over technische mogelijkheden en de grote van de ruimte, zie de technische lijst. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat onderdelen van het theater niet beschikbaar zijn omdat deze op tournee in gebruik zijn. Neem contact op via verhuur@depaardenkathedraal.nl voordat je gebruik maakt van De Paardenkathedraal.

Technische Lijst

DOWNLOAD

Lichtplan + Patchlijst

DOWNLOAD

Standaard Lichtplan

DOWNLOAD.

SOCIALS

Volg huisgezelschap Theater Utrecht op Facebook, Instagram en LinkedIn!

BERICHTEN OVER MOOIE DINGEN​

Wil je op de hoogte blijven van wat er gaande is in De Paardenkathedraal? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van huisgezelschap Theater Utrecht!

GOED PLAN.

Theater De Paardenkathedraal
Veeartsenijstraat 155
3572 DD Utrecht

kassa@theaterutrecht.nl
030-2737304
alle contactgegevens