ARCHIEF: OPEN REPETITIES

Een coproductie van Theater Utrecht en Stadsschouwburg Utrecht

De Kleine Zeemeermin (8+) is een theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en muziek voor het hele gezin. Duik samen in de onderwaterwereld van Annebel en haar vrienden! In zijn beroemde sprookje De Kleine Zeemeermin vertelt Hans Christian Andersen een verhaal over volwassenwording, groei, identiteit en verlangen. In de eigentijdse bewerking van Theater Utrecht is zijn betoverende vertelling het verhaal van de veertienjarige Annebel. Ze ontmoet de meest wonderlijke wezens en beleeft allerlei avonturen. Maak net als Annebel kennis met Mattie, de Zeekoning, de Prins, Puffer, TAFKAM (The Artist Formerly Known As Moby) en natuurlijk de Zeeheks! Zal Annebel haar stem opgeven om te kunnen dansen met de Prins?

De Kleine Zeemeermin wordt een bijzondere voorstelling, want onze acteurs zijn niet de énigen die op het podium zullen staan… Door middel van gamingtechnieken brengen we ook animatiekarakters tot leven!

Wil jij zien hoe de repetities van zo’n grote, ingewikkelde voorstelling in hun werk gaan? Tijdens de repetitieperiode gooien we elke donderdagmiddag de deuren van ons theater open! Je krijgt een inleiding, bekijkt delen van de repetities, en kunt de vragen stellen die je altijd al had. 

Deze open repetities zijn (net als de voorstelling zelf) geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar ook hartstikke interessant voor volwassenen! Kom je langs? Bestel dan per persoon een gratis kaartje zodat we weten dat we je  kunnen verwachten.