BURENPAGINA | UPDATES OVER DE PAARDENKATHEDRAAL

De Paardenkathedraal staat aan het einde van de Veeartsenijstraat en is de thuisbasis van gezelschap Theater Utrecht. Het theater wordt gebruikt als repetitieruimte én voorstellingsruimte voor onze producties en die van collega-gezelschappen. Op deze pagina vind je burenberichten: updates over voorstellingen en evenementen die net iets anders zijn dan normaal. Denk aan luide muziek, late avonden of veel bezoekers. Bij de berichten staat een contactpersoon die je op de voorstellingsdag zelf kunt bellen met vragen of opmerkingen. Tijdens kantooruren kun je terecht bij Theater Utrecht – via de mail, telefonisch of op kantoor onder het genot van een kopje koffie. 

DOX/The Young Gangsters – 26 september t/m 5 oktober 2023

Op 26 september t/m 5 oktober is DOX samen met The Young Gangsters in De Paardenkathedraal. 

26 t/m 29 september & 2 en 3 oktober zal er gemonteerd worden met een doorloop tussen 19:00 – 21:00 uur.

Op 4 en 5 oktober wordt er try-outs gespeeld van 20:00 – 21:00 uur

Jullie zijn van harte uitgenodigd om naar de voorstellingen te komen kijken. De tickets zijn te koop via deze website – zie Agenda.

Voor en na deze voorstelling op 4 en 5 oktober zullen er extra mensen door de straat lopen en is er wellicht geluid hoorbaar tijdens de voorstelling. Wij doen ons best om de zo min mogelijk geluid te laten ontsnappen. 

Na de voorstelling op 5 oktober zal er een vrachtwagen in geladen worden voor De Paardenkathedraal. Dit duurt tot maximaal 23:00 uur. 

Mocht er toch iets aan de hand zijn, mag je altijd contact met mij opnemen via: 06 36 36 46 61.

SOCIALS

Volg huisgezelschap Theater Utrecht op Facebook, Instagram en LinkedIn!

BERICHTEN OVER MOOIE DINGEN​

Wil je op de hoogte blijven van wat er gaande is in De Paardenkathedraal? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van huisgezelschap Theater Utrecht!

GOED PLAN.

Theater De Paardenkathedraal
Veeartsenijstraat 155
3572 DD Utrecht

kassa@theaterutrecht.nl
030-2737300