BURENPAGINA | UPDATES OVER DE PAARDENKATHEDRAAL

De Paardenkathedraal staat aan het einde van de Veeartsenijstraat en is de thuisbasis van gezelschap Theater Utrecht. Het theater wordt gebruikt als repetitieruimte én voorstellingsruimte voor onze producties en die van collega-gezelschappen. Op deze pagina vind je burenberichten: updates over voorstellingen en evenementen die net iets anders zijn dan normaal. Denk aan luide muziek, late avonden of veel bezoekers. Bij de berichten staat een contactpersoon die je op de voorstellingsdag zelf kunt bellen met vragen of opmerkingen. Tijdens kantooruren kun je terecht bij Theater Utrecht – via de mail, telefonisch of op kantoor onder het genot van een kopje koffie. 

Repetitie Versus – Theater Utrecht – 8 jan. t/m 24 feb. 2024

In de periode van 8 januari t/m 9 februari 2024 zullen er dagelijkse (doordeweeks) repetities plaatsvinden in De Paardenkathedraal. Deze repetities duren van 10:00 – 17:00u. 
In Versus zit een Cello Octet. Wanneer zijn met z’n achten spelen bestaat er een kans dat er klassieke muziek buiten te horen is. 

In de periode 12 t/m 21 februari 2024 zal er gemonteerd worden van 10:00 – 22:00u. Hiervoor ga ik nog specifiekere tijden afspreken wat betreft het maken van geluid. Deze tijden als ik nog aanpassen op de website. 

op 22 en 23 februari 2024 spelen we try-outs en op 24 februari spelen we de première. Alle voorstellingen speen van 20:00 – 21:30u. Tijdens de try-outs en de première zal er publiek in de straat aanwezig zijn. 

Tijdens de hele periode van januari t/m eind februari zullen we de ramen en deuren gesloten houden wanneer er muziek gemaakt wordt. Mocht je toch overlast ondervinden, hoor ik dat graag. 
Ik ben te bereiken via: 06 36 36 46 61.

SOCIALS

Volg huisgezelschap Theater Utrecht op Facebook, Instagram en LinkedIn!

BERICHTEN OVER MOOIE DINGEN​

Wil je op de hoogte blijven van wat er gaande is in De Paardenkathedraal? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van huisgezelschap Theater Utrecht!

GOED PLAN.

Theater De Paardenkathedraal
Veeartsenijstraat 155
3572 DD Utrecht

kassa@theaterutrecht.nl
030-2737304
alle contactgegevens