DE PAARDENKATHEDRAAL | KASSA EN KAARTVERKOOP

Openingstijden Kassabalie
De kassabalie van De Paardenkathedraal is open vanaf een half uur voor de aanvang van een voorstelling, tenzij anders gecommuniceerd op een e-ticket of in een servicemail. 

Bereikbaarheid Telefoon en Mail
De kassa van De Paardenkathedraal bereik je via 030-2737304 of kassa@theaterutrecht.nl. De kassa is telefonisch bereikbaar op ma-vrij tussen 09.30 en 12.30 en op speeldata vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Deze mail wordt op ma-vrij ’s ochtends en rond lunchtijd gecheckt, evenals op speeldata rond anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling. 

Kaarten Reserveren of Bestellen
Via de website kan je 24/7 kaarten bestellen. Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Dan kijken we graag mee. De betaalopties zijn: IDEAL, creditcard, de Podiumcadeaukaart en Bankcontact (België).

Je kunt ook op de avond van de voorstelling tickets kopen aan de balie. maar let wel: vol is vol! Aan de kassa kan alleen met pin, contactloos en creditcard betaald worden.

Kaarten Annuleren of Ruilen
De Paardenkathedraal geeft geen restitutie van gekochte kaarten. Het is wel mogelijk om kaarten om te boeken naar een andere datum waarop de voorstelling bij De Paardenkathedraal speelt als er nog beschikbaarheid is. Ruilen naar een andere voorstelling van een ander gezelschap is helaas niet mogelijk.

Kortingen en Passen
De U-pas en CJP-pas zijn bruikbaar bij het online bestellen van kortingskaarten bij De Paardenkathedraal. Ook personen onder de achttien jaar en studenten kunnen een kortingskaart boeken. In deze gevallen vragen we bij de kassa mogelijk op legitimatie of een studentenpas. 

Met je Podiumpas kun je vanaf 30 dagen voor aanvang voorstellingen telefonisch of per mail kaarten reserveren bij De Paardenkathedraal. Let hier op de openingstijden van de kassa! Op weekenddagen is de kassa overdag bijvoorbeeld niet bereikbaar.

De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus één ticket reserveren. Op vertoon van je Podiumpas haal je jouw ticket af op de avond van de voorstelling. Dit kan tot tien minuten voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervalt je reservering. Je kunt ook gewoon langskomen op de avond van de voorstelling. Op vertoon van jouw Podiumpas “koop” je dan een ticket wanneer er nog plaats is. 

Neem je mensen mee die geen Podiumpas bezitten? Die tickets kun je ook eenvoudig online bestellen. Alle voorstellingen bij De Paardenkathedraal zijn ongeplaceerd waardoor je toch naast elkaar kan zitten. 

Verhinderd? Meld je af! 
Heb je een kaartje gereserveerd en ben je verhinderd? Meld je dan even af zodat jouw ticket beschikbaar komt voor iemand anders. Afmelden kan telefonisch via 030-2737304 of per mail via kassa@theaterutrecht.nl.

 

SOCIALS

Volg huisgezelschap Theater Utrecht op Facebook, Instagram en LinkedIn!

BERICHTEN OVER MOOIE DINGEN​

Wil je op de hoogte blijven van wat er gaande is in De Paardenkathedraal? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van huisgezelschap Theater Utrecht!

GOED PLAN.

Theater De Paardenkathedraal
Veeartsenijstraat 155
3572 DD Utrecht

kassa@theaterutrecht.nl
030-2737304
alle contactgegevens